T-Mobile Forum: How to

Op het moment van schrijven (20 april 2016) hebben we ongeveer 237.000 leden, een enorm aantal klanten dat nog altijd gestaag stijgt met honderden aanmeldingen per week. Dit maakt ons de grootste community, waar we natuurlijk onwijs trots op zijn!

Waarschijnlijk één van de meest unieke en gave aspecten van het forum zijn onze Klantexperts. Zo’n 20 klanten die zich inzetten om andere klanten te helpen met al hun vragen en problemen. Ongeveer 50% van de vragen wordt opgepakt door onze Klantexperts en zij leveren heel bruikbare informatie over netwerk, toestellen, software enzovoorts. De Klantexperts zijn hoofdzakelijk actief op het forum, maar ondertussen hebben zij hun service uitgebreid naar Twitter (https://twitter.com/klantexperts) en via een eigen website (http://www.klantexperts.nl/).

 

 

Whats in it for me?

Waarom zou ik op het forum aan de slag gaan?

Met meer dan 200.000 klanten verzameld op 1 kanaal heb je het ideale klankbord in handen. Klanten waarderen het zeer als ze om hun mening worden gevraagd door iemand die het product/dienst ook daadwerkelijk op poten aan het zetten is. Zij leveren dan ook graag hun ongezouten mening en kunnen behoorlijk fel zijn, maar dat er gevraagd wordt om input wordt erg op prijs gesteld!

Hoe maak ik een account aan?

Aanmaken van een account

Het aanmaken van een account is simpel. Op het forum kun je rechts klikken op ‘Aanmelden’. Hier kun je inloggen met je My T-Mobile account. Heb je nog geen My T-Mobile account dan kun je er een aanmaken (met je zakelijke nummer). Vervolgens kies je op het forum een gebruikersnaam en vul je je e-mailadres in. Je hebt nu een forum account! Rechts op het forum zie je jouw accountgegevens

Instellingen

 

Onder het kopje ‘Instellingen’ kun je kiezen onder andere kiezen of je notificaties en privéberichten wilt ontvangen. Wanneer je een e-mail wilt ontvangen wanneer iemand reageert in een topic waarin jij hebt gereageerd zet dan ‘Ontvangen notificaties van je favorieten’ én ‘Voeg topics automatisch aan favorieten toe’ allebei op ‘Ja’.   

Rechts bij je accountgegevens kun je ook kiezen voor ‘Mijn profiel’. Hier kun je een foto uploaden. Het is het leukste als je een foto van jezelf uploadt zodat mensen een echt beeld van je krijgen. Ook kun je in dit gedeelte aangeven wat je beroep is, je interesses zijn en van welk type toestel je gebruik maakt. Onderaan deze instellingen kun je ook een handtekening achter laten. Dit is een regel tekst die onder ieder bericht zichtbaar is.  

Als 'T-Mobile medewerker' op het T-Mobile Forum

Ik heb een account aangemaakt, wat nu?

Heb je een account aangemaakt, stuur dan een e-mail naar [email protected]. Zij zal er vervolgens voor zorgen dat je account het T-Mobile logo krijgt en je ‘T-Mobile medewerker’ bij je naam te zien krijgt. Je kunt jezelf vervolgens voorstellen in het voorstel topic voor T-Mobile medewerkers.

 

Hoe maak ik een topic aan?

Inhoud zonder titel

Je kunt nu een topic aanmaken. Kijk op het forum bij de subcategorieën waar jouw topic het beste tussen past. Onder ‘Life is for sharing’ vind je de categorie ‘denk mee met T-Mobile’. Hier kun je feedback vragen aan forumleden over een product of dienst. In een subforum kun je klikken op ‘Maak een nieuw topic aan’.