Welkom bij Karwei

Er zijn in Nederland veel bouwmarkten, maar er is maar één KARWEI. Zoals we tijdens de workshop hebben besproken, willen wij in 2020 de meest klantgeliefde bouwmarkt van Nederland zijn.

Hoe gaan we dat voor elkaar krijgen?

We gaan dit samen met jou bereiken door de Hostmanship filosofie toe te passen om zo het verschil te kunnen maken. We willen onze klanten nog meer het gevoel geven dat ze welkom zijn, de verwachting van klanten overtreffen en elke klant steeds weer een WOW-gevoel geven.

Maar waarmee maken we het verschil? Waar staat KARWEI voor en misschin nog wel belangrijker: voor wie is KARWEI er? Wie is onze klant? In deze digitale app gaan we met deze vragen aan de slag. Dit gaat je niet alleen helpen om van KARWEI de meest geliefde bouwmarkt te maken, je werk wordt er ook leuker van! Dit kan je uiteraard niet alleen en daarom doen we dit als team.

Veel plezier en succes met alle opdrachten.

Wie zijn we?

Waarom ... Decoratief?

Wij begrijpen het best als mensen niet alleen goed maar ook mooi willen wonen. Daarom vind je bij KARWEI alles om niet alleen je huis en je tuin te verbeteren, maar óók te verfraaien. Van het perfect afwerken van wanden, vloeren en ramen tot het inrichten met mooie meubels en accessoires.

Woonbladen, beurzen, woonprogramma's en bloggers: we volgen de woonmode op de voet. We weten alles over de laatste trends in kleuren en materialen.

Wat versta jij onder 'Decoratief'?

Waarom... Behulpzaam?

Keuzes maken is vaak lastig, daarom doen we er alles aan om het kiezen zo makkelijk mogelijk te maken. We inspireren en geven heldere informatie op de juiste momenten: in de winkel

op onze website

op social media

en tijdens beurzen en events.

We zorgen er voor dat iedere klant voelt: 'Ik kan het en ik heb de juiste keuze gemaakt.'

We zijn altijd nieuwsgierig naar onze klanten. Wat willen ze bereiken, waar dromen ze van? En hoe kunnen wij ze daarbij helpen die te realiseren?

Waarom vind jij het leuk om mensen te helpen?

Hostmanship gaat over...

Het verwelkomen van...

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

  • Het verwelkomen van jezelf, elkaar en de gast
  • Het verwelkomen van Marnix
  • Iemand een schop onder zijn hol kunnen geven.