01 Welcome to Omni Group - DUTCH

Welkom bij de Omni Group

Een stukje geschiedenis

In het kort

Opgericht in 1980, Omni Facilities Management is een markleiden op het gebied van ‘outsourced’ diensten aan meer dan 150 hotels in het Verenigd Koningrkijk, Singapore en Nederland. Met meer dan 4000 medewerkers biedt Omni diensten aan op het gebied van:

 1. Housekeeping
 2. Recruitment
 3. Onroerend Goed
 4. Software ontwikkeling.

Onze Service

Elk onderdeel van Omni wordt geleid door gepassioneerde werknemers, en wij leveren elke dag een hoge kwaliteit en service.

Since de oprichting werkt Omni met grote trots aan het in stand houden van hoge standards en werken samen met de klanten om een 'tailormade' programma op te stellen.

Onze afdelingen en werknemers

Binnen al onze afdelingen en bij al onze activiteiten kijken wij altijd naar een goede balans tussen een goede prijs/kwaliteit verhouding en de mogelijkheden van onze medewerkers. Daarnaas proberen wij goede medewerkers aan te trekken en deze verder te ontwikkelen zodat een gedegen basis ontstaat voor al onze bedrijfsactiviteiten. Het uiteindelijke doel is dat zowel onze werknemers als onze klanten kunnen groeien en tevreden zijn.

Ontwikkeling van onze medewerkers staat hoog in het vaandel. Door ons specifiek te richten op hotel schoonmaak, zijn wij in staat om goede begeleiding en opleding te bieden aan onze medewerkers. Bij het aantrekken van nieuwe medewerkers proberen wij zoveel mogelijk mensen aan te trekken die affiniteit hebben met het hotelwezen. Op dit moment is heeft het voltallige operationeel management een achtergrond in Houskeeping en 50% van het hoger managment een achgergrond in de hotellerie. Door deze ervaring kunnen misverstanden grotendeels worden voorkomen of snel worden opgelost.

Onze ervaring

Met meer dan 35 jaar ervaring in de hotel schoonmaak weet Omni als geen ander wat speelt binnen de hotels. Door deze ervaring kan Omni snel inspringen op veranderingen in de markt en goed alternatieven bieden waar nodig. Door de geringe omvang van het management team kunnen er snel beslissingen genomen worden, wat bijdraagt aan de tevredenheid van de klanten en medewerkers.

 

Onze normen en waarden

Onze normen en waarden zijn gebasseerd op:

 1. Een open en eerlijke relatie onderhouden met klanten en werknemers
 2. Het behouden van klanten is erg belangrijk, wij willen tevreden klanten
 3. Wij willen dat onze mederkers zich goed kunnen ontwikkelen
 4. Wij runnen het bedrijf op een verantwoordelijke en eerlijke manier
 5. De wensen van de klant staan altijd centraal

Ons Management

Chairman Riaz Ladha
CEO Edward Murray
Financial Controller Kes Aalwar
Chief Technology Officer Zsolt Kortvelyesi
Director of Human Resources Rebecca Stafford
Quality Assurance and Health and Safety Director Christoph Hoffmann
Director of Business Development Elmarie Koekemoer
Director of Operations NLD Joost Dixon-Hogenboom
HR Manager NLD  
Training Manager NLD  
Area Manager West  
Area Manager Oost  

 

 

 

Je rooster en vrije dagen

Rooster en vrije dagen

Omni zal altijd de regels van de CAO volgen. Echter zijn er een paar regels die van belang zijn voor een goede gang van zaken binnen de afdeling. 

 • Je rooster wordt gemaakt door je leidinggevende in het hotel, de manier waarop er met het rooster wordt omgegaan kan verschillen van hotel tot hotel. Mocht je op meerdere locaties werken, zorg er dan voor dat je op de hoogte bent van de specifieke rooster regels.
 • Kijk elke dag of er veranderingen zijn in je rooster. Soms wisselt de bezetting erg, dus kan het zijn dat je gevraagd wordt om te werken of je vrije dagen te verschuiven.
 • Vrije dagen dienen minimaal twee weken van te voren worden aangevraagd. Bij het aanvragen van vrije dagen geldt: Hoe eerder je ze aanvraagt, hoe groter de kans is dat je deze dagen ook echt krijgt. Let wel: Het is uiteindelijk je afdelinghoofd die bepaald of je vrij krijgt of niet. 

Intellectual property of Omni Facilities Management.

The use outside of a contracted service provision is strictly forbidden.

 

Je werktijden en pauzes

Werk en pauze

 

Het is belangrijk om in- en uit te tekenen aan het begin en eind van je werkdag. Omni heeft als beleid om iedereen te betalen voor de uren die hij/zij heeft gewerkt, dus is het belangrijk om op de intekenlijst je begintijd te noteren.

Je hebt 30 minuten lunchtijd elke dag, je bent verplicht om deze pauze te nemen omdat rust belangrijk is. In overleg met je afdelingshoofd kan je eventueel je pauze doorwerken (als je bijvoorbeeld eerder naar huis moet voor een afspraak)

Je dient te teken voor je sleutel en je persoonlijk alarm. De sleutels die wij gebruiken kunnen vaak alle deuren openen. Het is belangrijk voor jou veiligheid en de veiligheid van de gasten dat we weten wie de sleutel in beheer heeft. Als je alleen werkt dien je een persoonlijk alarm bij je te dragen, hiervoor teken je ook, zodat je afdelingshoofd zeker weet dat je een alarm bij je draagt. 

Intellectual property of Omni Facilities Management.

The use outside of a contracted service provision is strictly forbidden.

 

Je uiterlijke verzorging

Uiterlijke verzorging

Jullie zijn het visitekaartje van Omni, daarom vinden wij het belangrijk dat jullie er verzorgd uitzien. 

Per hotel gelden er verschillende regels, echter heeft Omni een aantal minimum eisen gesteld voor uiterlijke verzorging. Hier een aantal van de basisregels:

 

Dames:

Net gekapt haar. Lang haar in een staart of een knotje

Neutrale make-up en nagellak

Niet teveel parfum

Goed verzorgde nagels (niet te lang)

Een klein oorknopje per oor en een ring per had

 

Heren:

Net gekapt haar, de maximale lengte is tot net boven de shouder

Geen make-up

Niet te veel parfum

Geen oorbellen en maximaal een ring per hand

Nagels kort geknipt en schoon

Intellectual property of Omni Facilities Management.

The use outside of a contracted service provision is strictly forbidden.

 

Je kleding

Uniform

Afhankelijk van het hotel waar je werkzaam bent zul je bedrijfskleding moeten dragen. Sommige hotels verzorgen de uniformen en bij andere hotels zal Omni voor een uniform zorgen. 

Enkele algemene regels met betrekking tot het uniform zijn:

 1. Je uniform is altijd schoon, netjes en fris ruikend (Sommige hotels wassen het niform voor jou, bij andere hotels dien je zelf je uniform te wassen)
 2. Was je uniform elke dag
 3. Zorg dat je niform vrij is van vlekken, scheuren
 4. Strijk altijd je uniform
 5. Je dient vaak zelf te zorgen voor een zwarte pantalon, zwarte panties/sokken, en nette zwarte gesloten schoenen

Intellectual property of Omni Facilities Management.

The use outside of a contracted service provision is strictly forbidden.

 

Je medicijnen en alcohol gebruik

Medicijnen en alcolhol

Het is niet toegestaan om naar het werk te komen of te werken on invloed van drugs en/of alcohol

Als je (homeopatische) medicijnen of kruidenmengsels gebruikt voor medische toepassing en deze kunnen je reactive vermogen aantasten, meldt dit dan aan je leidinggevende

Het onder invloed zijn van alcohol en/of bepaalde medicijnen is gevaarlijk bij het uitvoeren van je werkzaamheden. 

Mocht je een drugs- of alochol probleem hebben, maak dit dan bespreekbaar. Spreek met je leidinggevende of met de vertrouwenspersoon. Omni zal je steunen bij het oplossen van je problemen en je niet straffen. Meer informatie kan je vinden in het personeels handboek. 

Intellectual property of Omni Facilities Management.

The use outside of a contracted service provision is strictly forbidden.

 

Je wordt ziek

Ziekmelden

Het kan altijd gebeuren dat je ziek wordt. Het is belangrijk om je leidinggevende te laten weten dat je niet kan komen werken. 

Als je niet kan komen werken dan moet je, tenminste twee uur van tevoren, housekeeping bellen. (Of zodra je weet dat je niet kan komen)

Je dient elke dag contact te houden met je leidinggevende, tenzij anders afgesproken of je een verklaring hebt van je (huis)arts

Meld je alleen ziek als je zelf ziek ben, niet als het een van je gezinsleden betreft. Mocht een van je gezinsleden ziek zijn, dan kan je een dag calamiteitenverlof openmen. 

Intellectual property of Omni Facilities Management.

The use outside of a contracted service provision is strictly forbidden.

 

Je bent weer beter

Weer aan het werk

Als je ziek bent dien je elke dag contact te houden met je leidinggevende. Tijdens deze (telefoon)gesprekken zal je hem/haar ook op de hoogte houden van je warwachtte terugkeer 

Als je weer beter bent, maak dan duidelijke afspraken met je leidinggevende over je eerste dienst, ten laatste om 14:00 de dag voorafgaande aan je terugkeer

 

 

Intellectual property of Omni Facilities Management.

The use outside of a contracted service provision is strictly forbidden.

 

Je gaat weer aan het werk na je ziekte

‘Weer aan het werk’ gesprek

Voor Omni is het belangrijk om te weten hoe het met je gaat. Daarom zal je leidinggevende altijd een kort gespek met je hebben om te kijken hoe het met je gaat en wat er gedaan kan worden om uitval door ziekte te voorkomen. 

Tijdens dit gesprek zal ook gekeken worden of je weer in staat bent om je normale taken uit te voeren, en eventueel een aangepast schema te maken. 

 

Intellectual property of Omni Facilities Management.

The use outside of a contracted service provision is strictly forbidden.

 

Je wilt op vakantie

Vakantie

Je hebt een drukke baan, dus is het ook van belang dat je voldoende rust krijgt. Vakantie is dan ook van groot belang.

Bij het aanvragen van vakanie dien je op een aantal zaken te letten:

Bij een voltijds arbeidscontract heb je recht op 25 vakantiedagen, als je een contract heb dat minder is dan 40 uur kan dit betekenen dat je ook minder vakantiedagen hebt. 

Je dient je vakantie minimaal een maand van te voren aan te vragen, het is altijd beter om aan het begin van het jaar je vakantie te plannen.

Het ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt is vaak van toepassing, overleg dus altijd met je afdelingshoofd om te kijken wat de specifieke regels zijn. 

Je kan niet meer dan drie weken vakantie achtereen openemen, tenzij anders afgesproken. Sommige collega's hebben reeds verworven rechten waar Omni rekening mee moet houden. 

 

Intellectual property of Omni Facilities Management.

The use outside of a contracted service provision is strictly forbidden.

 

Je wordt (adoptie)ouder

Zwangerschap
Zwangerschap-, ouderschap-, adoptie- en zorgverlof

Gefeliciteerd! Je bent zwanger of je hebt bericht gekregen dat je een kindje kan adopteren. 

Als je zwanger bent of net een kind heb gekregen heb je recht op zwangerschapsverlof om ervoor te zorgen dat je in alle rust kan bevallen of je adoptie kindje in je armen te kunnen sluiten.

Laat je leidinggevende direct weten als je zwanger bent of als je adoptie is goedgekeud. Het is van belang dat je bewijzen meeneemt waarop de datum staat dat je uitgerekend bent of de datum van waarop de adoptie staat vermeld. 

Als (Adoptie) ouder heb je ook recht op ouderschaps- of zorgverlof, dit verlof is onbetaald, maar geeft je wel de gelegendheid om wat langer voltijds voor je kindje te zorgen