Outlook - Tilpas til dit behov

Vi arbejder alle sammen med Outlook hver eneste dag, og det er derfor et af vores mest centrale værktøjer. Til dagligt klør vi alle sammen på med vores opgaver, og det kan derfor være svært at overskue hvordan vi nemmere kommer igennem det.

 

Nu skal vi sætte os ind i helikopteren, og flyve op. Vi skal se arbejdsopgaverne udefra, så det hele kan blive lidt nemmere.

 

Tilføj gerne ekstra guides via mail til: UBK@codan.dk

God fornøjelse.

Farver i din kalender

Hvorfor farver?

Vi har ofte utrolig mange informationer i vores kalender. Mange forskellige typer aftaler, noter, huskesedler osv. Det kan være svært at overskue ens kalender ved første øjekast, og det er her farverne kan bruges. Hjernen kan bedre sortere i farver end tekst.

Forklaring af farver

Hvordan gør man?

Vælg 3-4 (eller flere) farver til din kalender. Jeg vil anbefale, at du holder dig til maks 4, da det er her vi nemmest kan sortere i informationen. Får vi valgt alt for mange farver, så mister vi overblikket, og selve idéen med at benytte farverne.

HøjreklikHvis jeg højreklikker på et møde i kalenderen, så får jeg menuen som ses til højre.

 

Her vil man kunne se en række forskellige farvekategorier.

 

Her trykker vi på "Alle Kategorier".

 

 

Her kan I begynde at oprette jeres ønskede farver. Det er forskelligt hvilke farver, og hvad vi behøver sorteret, så leg lidt med det indtil det giver mening.

Automatisk inddeling af farver

Det er godt med alle de farver, men også tidskrævende at markere en farve til alle vores aftaler. Vi kan nu oprette en betinget regel, så Outlook kan genkende specifikke ord i aftale-emnet, og dermed automatisk tildele din forudbestemte farve.

I dette billede skal du trykke på "Betinget Formatering..."

Her kan du se mine indstillinger. Lav regler for de mest brugte aftaler i kalender.

Lav din første regel