Produkt - Bli ekspert i K1 Ovner, Komfyrer, Vifter og Platetopper

Her kan du lære om de viktigste salgsargumenter på våre K1 produkter, og lære å presentere dem.
I innholdsfortegnelsen kan du se hva de forskjellige videoer inneholder, og dermed få kunnskap omkring de forskjellige funksjonene og inspirasjon til hvordan de presenteres for kunden.
Her kan du skifte mellom de ulike sidene, for å få kunnskap om akkurat det du ønsker.

 

Komfyr

Innholdsfortegnelse

Side 2:

Gram 12KPI630-42

Presentasjon av Induksjonskomfyr med alt i utstyr. Ideer til å presentere unike salgsargumenter.

Side 3:

Gram KI654-40

Presentasjon av Induksjonskomfyr med alt utstyr, unntatt ideer til å presentere unike salgsargumenter.

Side 4:

Blomberg HKT9020

Presentasjon av keramisk komfyr. Ideer til å presentere unike salgsargumenter.

Side 5:

ASKO CI9664W

Presentasjon av Induksjonskomfyr av veldig høy kvalitet. Ideer til å presentere unike salgsargumenter.

Side 6:

ASKO CC9654W

Presentasjon av keramisk komfyr, av veldig høy kvalitet, og mange fine spesifikasjoner til å presentere unike salgsargumenter.

Side 7:

ASKO CC9634W

Presentasjon av keramisk komfyr, av veldig høy kvalitet, super enkel å bruke. Ideer til å presentere unike salgsargumenter.

Gram 12KPI 630-42

Presentasjon av Gram topp komfyr. Dette komfyr har alt i utstyr og er for den kunde som ønsker seg et topprodukt. Her er der ideer til hvordan disse vises, fremhæves og skaper verdi for kunden

 

Gram 12KI654-40

Her er presentasjon av Gram komfyr, hvor kunden får et komfyr med alt i utstyr undtaget Pyrolyse. Dette komfyr er for kunden som er veldig optaget av funksjoner. I videoen er der ideer til presentasjon av unikke sellingpoints, og hvordan de presenteres.

 

Blomberg HKT9020

Presentasjon av Blomberg keramisk komfyr. Her er et komfyr av veldig høy kvalitet, og med veldig mange salgsargumenter som ligger utenfor specifikationerne. Her får du ideer og hjælp til å presentere et produkt som har mange flere argumenter, end de som står i specifikasjonerne.

 

ASKO CI9664W

Presentasjon av et et produkt i en kvalitetsklasse i topp. Her er der presentasjon av unikke sellingpoints, som gjør at kunden som ønsker induksjonskomfyr i topp kvalitet, velger denne.

 

ASKO CC9654W

Presentasjon av keramisk komfyr i veldig høy kvalitet. Denne har mange fine specifikasjoner, og her er ideer til å fremhæve unikke sellingpoints som ligger utenfor specifikasjoner.

 

ASKO CC9634W

Presentasjon av veldig enkel keramisk komfyr. Her er der fokus på å tale om de unikke sellingpoints, og hvordan dere kan presentere disse for kunden.

 

Blomberg HKT9020 af Erlend

 

Ovner

Innholdsfortegnelse

Side 2:

Whirlpool AKP458IX

Presentasjon av super enkel ovn, som passer godt på hyttere.l. Selv på en veldig enkel ovn, kan dere få ideer til unike salgsargumenter.

Side 3:

Gorenje BOP4637AX

Presentasjon av veldig sterk pyrolyse ovn. Her er det spesielt fokus på unike salgsargumenter som er utover spesifikasjonene.

Side 4:

Gorenje BO4647AX

Presentasjon av veldig solid ovn. Denne ovnen er fylt medutstyr og gode spesifikasjoner. Her er det også fokus på unike salgsargumenterut over spesifikasjonene.

Side 5:

Blomberg BZO9890X

Presentasjon av toppovn. Denne ovnen har markedets største ovnsrom, og veldig mange gode spesifikasjoner. Her kan du få ideer til åpresentere spesifikasjoner, og unike salgsargumenter.

Side 6:

Blomberg BEO9770X

Presentasjonav en toppselger. Denne ovnen har veldig gode funksjoner. Viktigst er ideer tilå presentere mange gode og unike salgsargumenter.

Side 7:

Blomberg BEO9566W

Denne videoen viser en ovn somdet ikke er så mange av. Her kan du få inspirasjon til å selge en solid hvit ovn,med mange unike salgsargumenter.

Side 8:

Blomberg BEO9444X

Denne ovnen er en av de ovnene som er mulig å selge til alle kunder. Hvis du lærer å selge denne, da har du en ovn til en stor del av våre kunder. Se videoen og lær mange gode salgsargumenter.

Side 9:

ASKO OP8636S

Denne videoen viser en presentasjon av en av de absolutt beste ovnene på markedet. Her er det viktig å vise kunden den unike kvaliteten. Dette kan du få inspirasjon til i denne videoen. 


Side 10:

AEG BP500432SM

Her presenteres en toppovn fra AEG, med dampfunksjon.

Side 11:

AEG BE4314421M

Her er en presentasjon av en AEG ovn som er kjempe enkel. Denne brukes ofte i kampanjer, og det er derfor vigtig for dere å vite noe om den.

Side 12:

Bauknecht plattetop og ovn

Vår kollega går gjennom produktene, og presenterer hva hun vanligvis fremhever, for å selge disse.

Side 13:

Bauknecht BIK9MP8TS3PT

Erlend forklarer alle salgsargumenter som kan brukes på denne ovnen, og viser hvor bra det er å lære seg programmene, så man kan vise de til kundene.

Side 14:

Gorenje BO4647AX

Her er en presentasjon av Gorenje ovner. Alle features og programmer gjennomgåes, så du kan finne ut av hva de forskjellige funksjoner kan gjøre av forskjel for kunden.

Side 15:

Blomberg BEO9596X


Whirlpool AKP458IX

Presentasjon av super enkel ovn, som er bra til hytte og lignende. Selv på en veldig simpel ovn kan dere her få ideer til unikke sellingpoints

 

Gorenje BOP 4637 X

Presentasjon av veldig sterk pyrolyse ovn. Her er der specielt fokus på unikke sellingpoints som er utover spesifikasjoner.

 

Gorenje BO4647AX

Presentasjon av veldig sterk ovn.Denne ovner er fyldt med utstyr og bra specifikasjoner. Her er der også fokus på unikke sellingpoints som er utover spesifikasjoner.

 

Blomberg BZO 9890 X

Presentasjon av toppovn. Denne ovn har markedets største ovnsrum, og veldig mange fine specifikasjoner. Her kan du få ideer til å presentere specifikasjoner, og unikke sellingpoints.

 

Blomberg BEO9770X

Presentasjon av en toppselger. Denne ovner har veldig fine funksjoner. Viktigst er her ideer til å presentere mange fine unikke sellingpoints.

 

Blomberg BEO 9566 W

Denne video viser en ovner som der ikke er så mange av. Her kan du inspiration til å selge en sterk ovn med mange unikke selllingpoints i hvid.

 

Blomberg BEO9444AX

Denne ovner er av de ovner der er mulighet for å selge til alle kunder. Hvis du lere å selge denne, da har du en ovn til en stor del av våre kunder. Se videoen og lær mange fine sellingpoints.

 

ASKO OP8636S

Denne video viser presentasjon av en av de absolut sterkeste ovner på markedet. Her er det viktigt å vise kunden den unikke kvalitet. Dette kan du få inspirasjon til i denne video.

 

AEG BP500432SM

Her presenteres en toppovner fra AEG. med dampfunksjon.

 

AEG BE4314421M

Her er en presentasjon av en AEG ovner som er super simpel. Denne brukes ofte i kampanjer, og er derfor viktig for dere å vite noget om.

 

Bauknecht platetopp og ovn

Vår kollega går igjennom produkterne, og presentere hva som hun vanligt fremhæver for å selge disse.

 

Bauknecht BIK9MP8TS3PT

Erlend kommer med alle de fine argumenterne der er på denne ovner, og viser hvordan det er bra å lere seg programmerne, så man kan vise det til kunderne.

 

Gorenje BO4647AX

 

Blomberg BEO9596X

 

Arve (Åsane) om ulike typer av ovner. Hva selger den ene frem for den annen

 

Plattetoppe

Innholdsfortegnelse

Side 2:

Witt plattetoppe

En gjennomgang av alle funksjoner på Witt platetopper, og alle unike salgsargumenter.

Side 3:

Blomberg MIB88178F

Gjennomgang av platetopp fra Blomberg i toppklasse, med veldig mange gode funksjoner og unike salgsargumenter.

Side 4:

Whirlpool ACM8510BA

Gjennomgang av platetopp fra Whirlpool som er i toppen av platetopper. Her kan du få ideer til å presentere unike salgsargumenter, og skape verdi for kunden.


Side 5:

Witt WHF67-5

Gjennomgang av keramisk platetopp, der du kan lære å presentere og fremheve den høye kvaliteten, som kanskje ikke står i spesifikasjonene.

Side 6:

Witt WHF65-5

Gjennomgang av induksjonstopp der du kan lære å presentere og fremheve den god kvaliteten, som kanskje ikke står i spesifikasjonene.

Side 7:

Witt WIF73FS

Denne videoen er en presentasjon av en topp som har veldig mange unike salgsargumenter, og som mange kunder vil betale for. Lær deg å fremheve det som selger platetoppen.

Side 8:

Witt WIF78SQW2

Presentasjon av en av de absolutt mest avanserte platetoppene på markedet. Her kan du også lære å gjøre funksjonene enkle, og gi verdi til kunden.

Witt Plattetoppe

En gjennomgang av alle funksjoner på Witt plattetoppe, og alle unikke sellingpoints.

 

Blomberg MIB 88178 F

Gjennomgang av topp plattetopp fra Blomberg med veldig mange fine funksjoner og unikke sellingpoints.

 

Whirlpool ACM 8510 BA

Gjennomgang av plattetopp fra Whirlpool som er i toppen av plattetoppe. Her kan du få ideer til å presentere unikke sellingpoints, og skape verdi for kunden

 

Witt WHF 67 5

Gjennomgang av keramisk topp hvor du kan lære å presentere og fremhæve den høye kvalitet, som kanske ikje står i spesifikasjonerne.

 

Witt WIF 65 5

Gjennomgang av induksjonstopp hvor du kan lære å presentere og fremhæve den høye kvalitet, som kanske ikje står i spesifikasjonerne.

 

Witt WIF 73 FS

Denne video er presentasjon av en topp som har så veldig mange unikke sellingpoints, og som er en topp mange kunder vil betale for. Lær her å fremhæve det som selger platen.

 

WITT WIF 78 SQW 2

Presentasjon av en av det absolut mest avanserte toppe på markedet. Her kan du også lære å gjøre de mange funksjoner enkle, og give verdi for kunden.

 

Gorenje Plattetopp

 

Bauknecht CTAI 6640FS NE

 

Vifter

Innholdsfortegnelse

Side 2:

Silverline PE140

Presentasjon av uttrekksvifte og hva som kan fremheves av unike salgsargumenter på den.

Side 3:

Silverline PE 400

Presentasjon av vegghengt vifte, og hva som kan fremheves av unike salgsargumenter.

Side 4:

Silverline SL 3424 Panama

Presentasjon av vertikal ventilator, og hva som kan fremheves som unike salgsargumenter.

Side 5:

Vifter - specs og USP

Her er mange tips på hva man kan snakke om når det gjelder ventilatorer, og hva som kan fremheves som verdifullt for kunden.

Side 6:

Silverline selger fortæller om Vifter

Her går Silverline konsulent gjennom alle salgsargumenter ang. ventilatorer, og hjelper med å gjøre vifter enkel å selge, og å gjøre det enkelt å hjelpe kunden å finne den som passer.

Silverline PE140

Silverline PE140

Presentasjon av uttreksvifte, og hva som kan fremhæves av unikke sellingpoints på denne.

 

Silverline PE 400

Presentasjon av vegghengt vifte, og hva som kan fremhæves av unikke sellingpoints.

 

Silverline SL 3424 Panama

Presentasjon av skråstilt ventilator og hva som kan fremhæves som unikke sellingpoints.

 

Vifter - specs og USP

Her er der en rekke bud på hva som kan tales om omkring vifter, og hva som kan fremhæves som værdi for kunden.

 

Silverline selger fortæller om Vifter

Silverline selger fortæller om Vifter

Her går soilverline konsulent igjennom alle sellingpoints om vifter, og hjælper med å gjøre vifter enkle å selge, og enkle å hjelpe kunden med å finde det som passer.