Office 365 - Outlook

​Vi skal lære å sette opp Outlook, kalle inn til et møte og ha et møte i Skype.

På denne videoen går vi gjennom hele leksjonen. Når du starter leksjonen har du valget mellom å få gå gjennom det hele med bilder, eller se videoen en gang til.
Hvis du synes dette så greit ut kan du gå rett til spørsmålene og vise at du er ekspert på Outlook!

Koble opp mot Office 365

Trykk på Fil

Start ved å trykke på Fil.

Velg Legg til Konto

Finn deretter knappen Legg til Konto

Skriv inn epost informasjon

Det vil komme opp et vindu som spør om epost og passord. Her skriver du inn Office 365 kontoen. Her kan du også gi kontoen et navn så du husker hva den er f.eks. Office 365 eller Ola Nordmann.

Bekreft info

Etter epost infoen er skrevet inn kan det hende at det kommer en boks som spør om passord på brukeren, og der skriver du inn passordet til Office 365 brukeren. Etter dette er gjort trenger Outlook å bli lukket og startet på nytt, og så er Office 365 i Outlook

Hvor trykker du for å legge til en konto?

Å kalle inn til møte

Velg Møte

Under Hjem, velg Nye Elementer og deretter Møte

Planlegg møtet

Her kan du skrive alt som trengs, hvem som skal være med i møtet, hva det skal handle om, når, hvor. Når du er fornøyd trykker du på Send, og møtet er planlagt.

Se timeplanen

For å se timeplanen din over alle møter du har planlagt eller er med i, trykker på kalender symbolet nederst til venstre på skjermen.

Se møtet

Møtet ligger inne i timeplanen. Ved å dobbelklikke på den vil du også kunne se om noen av de du inviterte har akseptert møtet.