KNIPPR Support

Welkom bij de KNIPPR support training!

Wat moet je allemaal weten en welke programma's gebruik je eigenlijk? We gaan de basis van de 2 programma's behandelen die je gebruikt en natuurlijk de uitleg over KNIPPR! Ga er lekker voor zitten, lees alles goed door en hierna kun je elke klant te woord staan.

Wat is KNIPPR?

Hoe werkt KNIPPR?

Hoe werkt KNIPPR eigenlijk?

Je kijkt KNIPPR op maximaal 5 apparaten en je kunt 2 streams tegelijkertijd kijken. Dus terwijl de een Goede tijden zit te kijken, kan de ander The big bang theory kijken in een ander deel van het huis. Hieronder kun je alle mogelijkheden terugvinden.

KNIPPR via je Android telefoon en tablet.

Je kunt KNIPPR kijken via de KNIPPR app op jou Android toestel (ook tablet). Je kunt via WiFi of een mobiele verbinding jouw favoriete programma's kijken. Dit kan dus in de trein, in de rij bij de supermarkt, tijdens een bruiloft of gewoon op de bank.

KNIPPR via je iPhone of iPad

KNIPPR is eveneens beschikbaar op iPad of iPhone. Zolang je verbonden bent met WiFi kun je al jouw programma's blijven kijken. Ook zit er een functie in waarbij je de kwaliteit omlaag kunt zetten zodat het niet zoveel data kost via mobiel internet.

KNIPPR via Google Chromecast op jouw TV!

Wanneer je een Google Chromecast in huis hebt kun je via de KNIPPR app op jouw tablet of mobiel casten naar Google Chromecast. Eenvoudig te installeren en te gebruiken. Hier is het belangrijk dat je een HDMI-aansluiting hebt op jouw TV en een WiFi-verbinding beschikbaar.

Kijk KNIPPR op jouw TV via Apple TV 4

KNIPPR is ook te kijken via Apple TV 4 (4de generatie). In de appstore van de Apple TV kun je de app downloaden. Hierna kun je inloggen en op een geweldige manier TV kijken. Ook hier heb je een HDMI-aansluiting nodig. In 2017 is Airplay ook beschikbaar voor Apple TV 2 en 3 met KNIPPR.

KNIPPR kijken via jouw Samsung TV

KNIPPR is ook beschikbaar via de Samsung Smart TV's. Let op! Op dit moment worden alleen de modellen van 2017 ondersteunt wij werken samen met Samsung aan een oplossing om ook de 2016 modellen beschikbaar te maken. Benieuwd hoe het werkt en hoe dit eruit ziet? Neem dan eens een kijkje op de KNIPPR website. Hier kun je een preview zien en meer informatie vinden over deze Samsung Smart TV KNIPPR- app.

KNIPPR via jouw computer

Kijk je graag via jouw computer? Dit is ook mogelijk met de webplayer! Kijk KNIPPR op je laptop en duik in een hoek van een willekeurige bank (wel heb je internet nodig :) ). 

Voor wie is KNIPPR?

KNIPPR is er voor iedereen!

Tenminste als je niet wilt betalen voor zenders die je niet kijkt. KNIPPR zorgt voor zoveel mogelijk zenders a la carte. Dit wil zeggen naast de KNIPPR basis waarin de 17 meest bekeken zenders zitten kun je alle andere zenders apart aanzetten.

Ben je er na een maand klaar mee dan zet je de zender weer uit. Bij andere zit je ook meteen aan een contract van 1 of 2 jaar. KNIPPR is maandelijks opzegbaar en weer te activeren.

KNIPPR is niet te gebruiken in het buitenland. Dit komt door de zenderrechten binnen Nederland. Wij mogen de zenders daarom alleen in Nederland uitzenden.

Wel kun je KNIPPR tot 2 maanden pauzeren. Handig als je 2 maanden vakantie hebt. Of 3 weken, want je kunt hem natuurlijk altijd weer tussendoor activeren. 

Je kiest je eigen internetprovider

De vrijheid van KNIPPR houdt ook in dat je zelf jouw internetaanbieder mag kiezen. Dit moet een Nederlandse internet aanbieder zijn. Wel is het handig dat je los komt van een aanbieder met een alles-in-1 pakket. Anders ben je alsnog duurder uit. Kijk eens naar de opties voor alleen internet via ADSL of glasvezel.

Hoeveel kost KNIPPR?

Hoeveel betaal ik elke maand?

De 17 meest bekeken zenders kijk je al vanaf €9,99 per maand met KNIPPR basis. Wil je hier extra zenders aan toevoegen dan kan dit al vanaf €0,65 extra per maand. 

Wat heb je nodig om KNIPPR te gebruiken?

Internet

Zonder Nederlandse internet kun je geen KNIPPR kijken. Het is dus van belang dat dit aanwezig is. Dit kan zoals eerder besproken via WiFi of mobiel internet. De webplayer op de computer of laptop spreekt voor zich.

De KNIPPR app

Om TV te kunnen kijken met KNIPPR heb je ook de app nodig. Die kun je natuurlijk in de Google Play en iOS appstore downloaden. Via de Apple TV 4 appstore kun je de betreffende app uiteraard ook downloaden.

Een Apparaat

Voor de Apple TV en Google Chromecast heb je een HDMI-aansluiting nodig op de TV.
Voor de Android / iOS telefoons, tablets, iPads, computers en laptops heb je geen extra toebehoren nodig.

Toets!

De KNIPPR kennis test.

Heel goed dat je kunt lezen maar nu eens kijken of je het een en ander ook hebt onthouden. :) Maak de toets en kijk hoe goed je bent!

Hoeveel kost KNIPPR?

 • €300,- per maand
 • €10,99 per maand
 • €9,99 per maand

Wat heb je nodig om KNIPPR via Apple TV 4 of Google Chromecast te gebruiken?

 • De KNIPPR app
 • Een HDMI-aansluiting op de TV
 • WiFi via een Nederlandse internet aanbieder
 • Al het bovenstaande

Wat is waar over KNIPPR?

 • Je moet bij KNIPPR altijd 100 zenders afnemen.
 • Je kunt KNIPPR bij elke Nederlandse internet aanbieder gebruiken.
 • Bij KNIPPR kun je op 5 apparaten tegelijkertijd kijken.
 • Je kunt KNIPPR ook in het buitenland gebruiken.
 • Je kunt KNIPPR voor 2 maanden lang pauzeren.

Kun je KNIPPR kijken op alle Samsung TV's?

 • Ja, dit is geen probleem. KNIPPR kun je overal op kijken!
 • Nee, alleen op de modellen van 2017.