Welkom bij GMSF!

Gefeliciteerd! Je gaat aan de slag bij GMSF. We vinden het belangrijk dat je je zo snel mogelijk thuis voelt en willen je in deze e-learning graag bekend maken met hoe het werkt binnen onze organisatie.

Even voorstellen... Michel

Inleiding

Welkom!

Welkom bij GMSF! We zijn blij dat je ons team komt versterken. Graag laten we je in deze e-learning zien waarom wij zo trots zijn op onze organisatie. Ook leer je bij wie je terecht kunt om bepaalde zaken te regelen.

Het verhaal van GMSF

Het verhaal van GMSF


Wanneer wij het hebben over de GMSF visie, dan doen wij dat met veel trots. Sinds 1992 hanteren wij een succesvolle, heldere en transparante bedrijfsvisie. Gepassioneerd  en met veel vertrouwen kijken wij terug op het verleden en verheugen wij ons op alle kansen en mogelijkheden die de toekomst ons biedt.

De reden van ons succes is, dat de huidige bedrijfsvisie dezelfde basis heeft en niet verschilt van degene, die we in 1992 hanteerden. Die basis bestaat nog steeds uit het zorgvuldig en gericht definiëren van doelstellingen, gekoppeld aan het uitgangspunt, dat onze mensen de juiste vaardigheden hebben om de doelstellingen succesvol te realiseren. Hierbij legt GMSF de focus voornamelijk op de juiste balans in kwaliteit en kwantiteit.

Het verhaal van GMSF deel 2

In 1992 waren er al meerdere mensen, die op dat moment het gezicht van het bedrijf vormde. Ook toen al, onderscheidde GMSF zich van de rest, met klanten als Walt Disney, waarvoor GMSF ruim de helft  van alle booksales in Nederland en België voor haar rekening nam.

Al vrij snel ontstond de “Wholesale Division” en binnen afzienbare tijd wist GMSF zich ook in deze markt te profileren als een marktleider. Binnen deze divisie verkocht GMSF allerlei gebruiksartikelen en office supplies. Het feit dat er kwartalen bij zaten, waar GMSF meer rekenmachines en pennen verkocht, dan landelijke ketens van gerenommeerde kantoorvakhandelaren, heeft zeker bijgedragen aan een onoverwinnelijkheids gevoel en de visie, dat er waarschijnlijk nog wel meer in zat.

Het verhaal van GMSF deel 3

Vervolgens werd door GMSF de “Advertising Division” gelanceerd. Een fenomenale divisie binnen GMSF, waarin lokale ondernemers eindelijk toegang kregen tot de explosieve en resultaat gerichte direct sales & direct marketing kracht van onze salesforce. Wederom een divisie, die klein begon, met restaurants en thuisbezorg services en die razend snel uitgroeide tot een divisie waarin landelijke en zelfs globale ketens als Cosmo Kappers, Pathé Bioscopen en Mc Donalds weer bij GMSF in de rij stonden. De ruim 6 miljoen “Advertising Certificats”, die we in de Benelux verkochten, bewezen wederom dat de visie en werkwijze van GMSF de juiste waren.

Op het moment dat vele dachten dat de snelle groei van GMSF nu toch wel haar maximum had bereikt, werden we benaderd door 1 van de toenmalig grootste kabel maatschappijen van Nederland, CASEMA (het huidige ZIGGO) . De “Application Division” was geboren. In alle voorgaande divisies werden de producten, die door GMSF in de markt werden gezet, allemaal cash afgerekend. Een nieuw tijdperk was aangebroken, waarin GMSF nieuwe klanten, middels getekende contracten, bij CASEMA afleverde. Deze revolutionaire benadering bleef niet lang onopgemerkt en de verschillende opdrachtgevers zoals Essent, Electrabel, Telenet, Belgacom, Scarlet, Canal+, Ziggo, KPN, Cordaid, Nuon en American Express trokken geïnteresseerd richting hoofdkantoor van GMSF. Vandaag de dag profiteren grote Internationale beursgenoteerde spelers nog dagelijks van onze visie. Het is niet voor niets dat vele van dit soort spelers al ruim 10 jaar trouwe klant zijn van GMSF.

Wilco van der Jagt

Wilco van der Jagt is algemeen directeur bij GMSF. Hij begon zelf in 1992 ook als verkoper en heet jou graag welkom. Kijk in de video wat hij je vertellen heeft.

P&O

P&O

Zonder de afdeling P&O zou GMSF niet kunnen bestaan. Hier zorgen ze dat jij alles hebt wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen, maar zorgen ze er bijvoorbeeld ook voor dat je salaris op tijd is. 

Admin

Admin

Wanneer je een order hebt geschreven komt deze bij de afdeling admin terecht. Hier zijn verantwoordelijk voor het controleren en verwerken van de orders. Je collega Laura vertelt je daar in deze video meer over.

Carriére Yde

Jouw carriérepad

“Neem controle over jouw eigen carrière pad…!”

Jij mag binnen GMSF net zo snel doorgroeien als jouw competenties en inzet dat toelaten. GMSF zal je binnen dit interne doorgroei traject niet alleen ondersteunen, maar ook flink in jouw ontwikkeling investeren.

Binnen GMSF vind je op alle niveaus mensen met allerlei verschillende achtergronden, opleidingen en ervaringen. Aangezien iedereen binnen GMSF verschillend en uniek is, hebben wij een persoonlijk uitgebalanceerd carrière pad voor al onze medewerkers.

Voorbeelden van functies in vaste loondienst binnen GMSF zijn :

Of je nu helemaal doorgroeit naar de maximaal haalbare functie,  of na afzienbare tijd weer elders je carrière voortzet … de tijd en de ervaring die je bij GMSF opdoet, zullen ongetwijfeld een prominente plek gaan innemen op je C.V.

De volgende stap

Wat is de volgende stap?

Dit is Jasitha. Zij was ook junior sales representative. Nu is ze leader. Benieuwd hoe jij ook de volgende stap maakt? Bekijk het in deze video.

Regels en processen Michel

Outlook

Outlook

Bij GMSF maken we veel gebruik van Outlook. Als het goed is heb je van je manager de logingegevens van je e-mail ontvangen. Het is belangrijk dat je je mail regelmatig checkt, omdat hier belangrijke berichten bij kunnen zitten. Ook krijg je voor bepaalde afspraken en events een agenda uitnodiging. Deze dien je altijd te accepteren of te weigeren. Dit kun je doen door zoals in onderstaande afbeelding op het groene vinkje of het rode kruis te klikken.

Ziekte en verlof

Ziekte

Als je ziek bent dien je voor 9 uur te bellen naar je leidinggevende en personeelszaken. Je geeft dan door waar je verblijft en wat er aan de hand is. Dan houd je tijdens de ziekteperiode contact met je leidinggevende. Als je weer in staat bent de werkzaamheden te hervatten bel je naar je leidinggevende en personeelszaken om je beter te melden.

Verlof

Als je verlof aan wil vragen dien je een verlofformulier in te vullen met de periode waarvoor je verlof aan wil vragen. Deze laat je ondertekenen door je leidinggevende en mail je door naar p&o@gmsf.nl. Pas zodra het verlof in de agenda staat is de de aanvraag geaccordeerd.

salaris

Salaris

Naast alle doorgroeimogelijkheden kun je bij GMSF ook een goed salaris verdienen. Barbara vertelt je wat de twee meest gestelde vragen zijn m.b.t. het salaris.

Geheimhouding/compliance

Compliance en geheimhouding

Bij GMSF vinden de privacy van de klant zeer belangrijk. Aangezien je met persoonsgegevens werkt is het daarom van groot belang dat je hier netjes mee om gaat. Het is daarom niet toegestaan om klantgegevens te kopiëren, op te slaan of mee naar huis te nemen.

Bonus en Coins Yde

Wat zijn coins?

Hoe verdien je coins?

Login

Voorwaarden