Fictieve oefenmaterie

In het kader van hedendaagse evolutie willen wij bij Colruyt group zeker niet achter blijven wanneer het gaat over moderne technologiën en hedendaagse mogelijkheden. Zo ook niet op vlak van leren. Het is voor ons fundamenteel om onze werknemers de juist bijsturing en begeleiding te bieden die ze nodig hebben om optimaal te kunnen functioneren binnen hun werkdomein. Daarom testen wij alvast enkel nieuwe middellen uit waaronder dit digitaal leerplatform; EasyGenerator.

Wat je moet weten over EasyGenerator

Easy Generator, wat is dat?

EasyGenerator.com

Zoals bovenstaande subtitel al doet vermoeden is EasyGenerator of makkelijkheids-halve EG, een online programma. Meer precies is het een programma waarmee we op zeer gebruiksvriendelijke wijze E-learning eenheden kunnen aanmaken over om het even welk onderwerp. We kunnen deze voorzien van een heel gamma aan interactieve werkvormen, films, quiz, cartoons,... tot zelfs evaluatiemodulesop verschillende niveaus.

EG is web-based en internettoegang is dus een vereiste. Het opzet bestaat erin dat een opleiding wordt uitgewerkt, samengesteld en beheerd door onze interne trainers waaronder de O-teams, CGA,... opdat zij langs deze weg hun opleidingen kunnen aanbieden voor heel ons personeelsbestand of tenminste een selecte doelgroep ervan.

De opleiding zelf kan uiteindelijk door de cursist geraadpleegd worden op om het even welk moment en op om het even welke computer. 

Ik nodig jullie graag uit om er alles over teweten te komen in deze demo opleiding dewelke ik tevens heb uitgewerkt in EG zelf!

Easy toch?

Kiezen is niet altijd even simpel, deze regel is ook hier van toepassing. verschillende programma's bieden verschillende mogelijkheden maar welke mogelijkheden gaan nu bepalend zijn bij het maken van een keuze? We zullen hoe dan ook alle mogelijke kandidaten op een objectieve, rationele manier doorlichten teneinde de juiste keuze te maken.

De concurrentie

Menig E-learning providers passeerden de revue bij ons team. Het aanbod van providers is echter beduidend groot vandaar de nood om ons te beperken tot een selecte groep die volgens bepaalde criteria het best aan onze wensen voldoen. Toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid, mogelijkheden en opties zijn enkele van deze criteria. Uiteindelijk zal ook de prijs een doorslaggevende rol spelen.

De vergelijking

Van de beproefde providers behielden we slechts een selecte groep waar we verder mee wensten te experimentern.
Talentsoft en EasyGenerator staan als favorieten op kop.


Tosdusver biedt Talentsoft op het eerste zicht iets meer mogelijkheden maar EG haalt het dan weer op gebruiksvriendelijkheid.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

  • Easy Generator
  • Talent Soft (E-doceo)
  • Geen mening

E-learning en wat ermee doen?

E-Learning, wat is dat?

Wat E-learning precies is is vrij simpel uit te leggen. Alles draait om het leren / bijscholen door middel van digitale media (smartphone, PC, laptop, Tablet,...). Je kan op deze weg als cursist op je eigen tempo en wanneer jij dat wil je kennis over een bepaald onderwerp verruimen mits een minimum aan computer ervaring...

 

Computerevaring? Eigen tempo? Interesse?

Dit maakt jou de geknipte cursist! 

Wat is E-learning?

  • Leren hoe je elektriciteitswerken uitvoert.
  • Elke mogelijke vorm van bijscholing met behulp van digitale media.
  • Zelf invulling geven aan mijn leerstof.
  • Geen idee?

Slotwoord

Even recapituleren

Bedankt en tot ziens!

Heading 1 text goes here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Bedankt voor je interesse

We hopen dat jij, net als wij, heel wat toekomst zien in E-learning en zijn eindeloze mogelijkheden. Wil je er alles over te weten komen? Spreek zeker en vast je O-team aan!