Onboarding Course

Varmt välkommen till Hemnet! Du har gjort ett grymt bra val att börja här och vi tycker det är superroligt att just DU börjat. Bostadsmarknaden är en spännande marknad och vi tror att genom en bättre förståelse för domänen du verkar inom kommer du kunna göra ett bättre jobb i framtiden. Därför har vi satt ihop den här spännande kursen där du kommer lära dig allt och lite till + möjligheten att få en fin present som belöning när du är färdig :) 

Delar som vi kommer behandla

Lycka till! 

Om Hemnet

Om Hemnet

Byggt för världens mest hemkära folk

Varje vecka kommer 2,8 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör vi på Hemnet allt vi kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar.

8av10

8 av 10 hittar sin bostad hos oss

Med en annons på Hemnet når du fler köpare än någon annanstans. Varje vecka görs 10 miljoner sökningar på Hemnet. Ju fler som intresserar sig för din bostad, desto högre brukar slutpriset bli. Det säger Kundombudsmannen för Mäklarsamfundet och det bevisas också av forskning från Kungliga Tekniska Högskolan (pdf). Och det är tillsammans med din mäklare som du kan sälja din bostad på Hemnet.

Hostacken

Finn din nål i höstacken

De flesta bostäder som säljs i Sverige finns på Hemnet. Runt ca 186 000 per år faktiskt. Och för att du ska hitta just den som passar dig har vi utvecklat Sveriges bästa söksajt för bostäder (enligt InternetWorld 2017) med smarta verktyg såsom bolånekalkyler, restidsuträknare och ritade sökningar. De gör det enklare för dig att jämföra, ta rätt beslut och drömma dig hem.

Apps

Hitta drömboendet. Var som helst

Med Hemnets appar för iOS och Android kan du hitta din nästa bostad, eller bara drömma dig hem en stund. På tåget, i sängen eller precis var som helst. Och det är just det många gör - vi har nämligen ca 740 000 app-användare i veckan i våra appar för iOS och Android.

 

Milstolpar

Milstolpar genom historien 


Vår kultur

En för alla,alla för en

Vi hjälper varandra att nå framgång ochdelar med oss av tid och kunskap.Var och en tar eget ansvar för att jobbet blirgjort och för sin egen och gruppensutveckling.Vi är ett team och vågar prata direkt medvarandra.

Kontor

Vårt eminenta kontor ligger på Klarabergsgatan och är JÄTTEFINT! 


Klicka på kartan vettja. 

Är det här vår organsiation?

 • Så här ser vår organsiation ut?

Mäklarteamet

FIll in the blanks

Vice VD på Hemnter är 

Text matchning

 • Danne
  iOS
 • Jocke
  Android

Scenario

Vem är bäst på pingis?

 • Jocke
 • Danne
 • Martin
 • Peter